Info & Linker

TV/Internett

Borettslaget har tegnet kollektiv avtale med Telenor for levering av Digital TV og Bredbånd..

Avtalen vi har tegnet, heter KOMPLETT 75 og gir oss 75/75 Mb/s bredbåndshastighet og Digital TV med opptaksdekoder og trådløs ruter.

Dersom du ønsker høyere bredbåndshastighet enn det KOMPLETT 75-avtalen gir, så kan du tegne individuell avtale for å oppgradere hastigheten.

Grunnpakken gir en rekke Digitale TV-kanaler, men dersom man ønsker flere kanaler kan man tegne individuell avtale for det også.

Telenor har en ny tjeneste som de kaller T-We Pluss. Med denne tjenesten kan man bl.a starte et TV-program forfra selv om man kommer inn midt inne i programmet eller bla tilbake i TV-arkivet og se det programmet som egentlig ble sendt i går. Man kan også se TV på nettbrett.
T-We Pluss er inkludert i Komplett 75, så det får vi uten ekstra kostnad.

Kostnader

KOMPLETT 75 er en kollektiv avtale som den enkelte andelseier betaler sammen med felleskostnadene.

I tillegg kommer private avtaler som hver enkelt andelseier selv inngår med Telenor. Eksempler på dette kan være høyere bredbåndshastiget, flere TV-kanaler, bredbåndstelefoni, osv. Disse avtalene fakturerer Telenorl direkte til den enkelte beboer.

Nyinnflytting

Skjetlein borettslag har en kollektiv avtale med Telenor, men andelseierne kan individuelt gjøre egne avtaler med Telenor i forhold til f.eks. hvilke valgfrie kanaler i Grunnpakken man ønsker, om man vil aktivere inkluderte tjenester som Tidal, eller om man vil kjøpe tilleggstjenester som flere kanalpakker, høyere bredbåndshastighet osv.

Det er derfor viktig at man som nyinflyttet tar kontakt med Telenor og gir beskjed om at man har tatt over en leilighet. Dette kan man gjøre på telefon 06090 eller via Chat-tjenesten på Telenor sine kundeservice-sider.

Mer informasjon, kan man finne her: Link til Telenor 
eller på informasjons-arket som finnes på norsk og på engelsk.