RaKon har nå startet arbeidet med å reparere betongskader i garasjene våre. Første gate ut er Ekornvegen og de innerste bilene måtte stå ute i forrige uke.

Fra mandag 18. januar må alle bilene i garasjen i Ekornvegen være ute. Det er vanskelig å si hvor lang tid RaKon vil holde på, da det avhenger av hvor mye reparasjoner som må gjøres. Servicesentralen vil forsøke å varsle med SMS. Dersom du ikke har fått SMS, ta kontakt med ServiceSentralen for å få registrert ditt telefonnummer.

Når arbeidet er ferdig i Ekornvegen vil det fortsette fortløpende i de øvrige garasjene.

Hvorfor gjør vi dette nå på kaldeste vinteren.

Arbeidslaget fra Rakon har gjort denne jobben for Kattem borettslag og deretter for Lyngmyra. De har opparbeidet god kompetanse og erfarfing fra denne type jobb. Dette laget var ferdig hos Lyngmyra for kort tid siden og det er da et poeng at det samme arbeidslaget kan få fortsette med denne jobben hos oss. Skulle vi ventet til våren så ville dette laget bli oppløst og fordelt på andre oppgaver. Det er lite sannsynlig at vi ville klart å sette sammen det samme laget igjen til våren.
Dessverre ble det kaldt i forrige uke og nå har det kommet en del snø. Det var uflaks men styret anser det som viktigere å utnytte erfaringen til dette arbeidslaget framfor at beboerne skal få slippe å skrape is i et par uker.

Styret håper på forståelse for dette